INLINE SKATE TRAINING
Na het ijs komt het asfalt Gedurende het zomerseizoen worden er voor diverse leeftijden en niveau’s trainingen gegeven door ervaren en enthousiaste begeleiders / trainers.

In april van elk jaar starten deze trainingen onze eigen prachtige combibaan aan het Paddegat. We gaan starten in onderstaande groepen / tijden, onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen:
26_5_Skeeleren_125041_0

• Maandagavond 18.30-19.30 uur pupillen (6 t/m 12 jaar), kosten € 40,00
  • Maandagavond 19.45-20.45 uur junioren (13 t/m 18 jaar), kosten € 40,00
  • Dinsdagavond 19.30-20.30 uur senioren, kosten € 50,00
  • Vrijdagavond 19.00-21.00 uur recreanten, zonder begeleiding, voor leden IJsclub Otweg

Om te kunnen trainen en toegang te hebben tot onze combibaan, moet je lid* zijn of worden van IJsclub Otweg. Voor de maandag en dinsdag kun je je opgeven via het aanmeldformulier, lever dit ingevuld in bij het secretariaat IJsclub Otweg, Appelgaarde 65, 2771 PM BOSKOOP, gescand mailen mag ook naar info@ijsclubotweg.nl.

Op een aparte pagina staan de gedragsregels welke gelden tijdens de Inline-skate-trainingen en welke beschermmiddelen verplicht zijn.

Voor kinderen degelijke huurskates beschikbaar!

Elk seizoen bestaat er de mogelijkheid om skates te huren van IJsclub Otweg zodat alle kinderen het genot van goed passende en goed lopende skates kunnen ervaren en daardoor met plezier en beter kunnen skaten.

De huur bedraagt ca. € 15,00 voor het hele seizoen. De skates mogen tijdens het zomerseizoen tot innamedatum van de laatste les half september ook thuis gebruikt worden. Voorwaarde is wel dat er zorgvuldig mee omgegaan wordt, dus vooral niet door plassen gaan en niet gebruiken bij regenachtig weer, vanwege de gevoeligheid voor roestvorming in de lagers.

Wie gebruik wil maken van de verhuur, laat dit even weten op het aanmeldformulier of apart via info@ijsclubotweg.nl met vermelding van de schoenmaat. Dan zorgen wij ervoor dat ze de eerste les beschikbaar zijn.