BELANGRIJK VOOR ONZE WEDSTRIJDRIJDERS:

Voor het deelnemen aan een wedstrijd krijg je van IJsclub Otweg een wedstrijdpak in bruikleen. Ga hier zorgvuldig mee om, deze pakken zijn duur. Gebruik het wedstrijdpak dus NIET voor de training, schaf hiervoor een thermo-salopet o.i.d. aan.

SchaatsenVoor deelname aan wedstrijden is het verplicht om wedstrijdbandjes te hebben, schaf deze dus ZELF aan. Deze bandjes (geel/wit & blauw/rood) zijn bijvoorbeeld te koop bij Jan van de Hoorn, Ooms Sport (sportzaak op Silverdome en De Uithof). Deze draag je bij iedere wedstrijd rit, de jury kan dan zien of je in de buiten- of binnenbaan bent gestart.
Op de startlijsten die voor iedere wedstrijd in de Uithof bij de kleedkamers hangen kan je zien welk kleur bandje je in welke rit je moet dragen.

Als je na inschrijving onverhoopt toch niet kunt, meld je je zelf af bij de organiserende vereniging.
Deze staat vermeld op de inschrijfpagina, inschrijven.schaatsen.nl en dan op de desbetreffende
wedstrijd klikken. Doe dit niet op het laatste moment. Natuurlijk als je ziek wordt is het geen probleem dan meld je je rechtstreeks af bij de wedstrijdorganisatie. telefoonnummer en/of e-mail adres staat op de inschrijfpagina.

Wij, IJsclub Otweg, betalen namelijk ook jullie inschrijfgeld voor deelname aan wedstrijden en wij krijgen dit bij een “no- show” niet terug. Ook is het vervelend voor je tegenstander, die moet dan onverwachts alleen zijn/haar wedstrijd schaatsen.

Kijk dus goed naar het wedstrijdschema wat regelmatig per e-mail wordt verspreid zodat je ruim op tijd de data weet wanneer je een wedstrijd hebt.
De voorlopige startlijsten zijn meestal vanaf de donderdag voor het wedstrijdweekeinde te vinden op: www.knsbgewestzh.nl. Kort na het wedstrijdweekeinde vind je de uitslagen op inschrijven.schaatsen.nl.

Meest recente wedstrijduitslagen:

Uitslag wedstrijd 9 en 10 december 2017