Boskoop800 Prikslee Race

Doe je mee…met de Boskoop800 Prikslee?

Ter ere van Boskoop800 houdt IJsclub Otweg op zaterdag 14 mei a.s. een heuse prikslee race. Een oude traditie wordt op deze dag weer helemaal in ere hersteld. Niet op het ijs, maar gewoon op onze Combibaan op het Paddegat in Boskoop!

Op een slalomparcours wordt op ludieke wijze een ‘afvalrace’ op tijd gehouden. Tussen 10.00 en 12.00 uur voor de jeugd tussen 6 en 12 jaar, verdeeld in leeftijdscategorieën. In de middag tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de junioren en senioren aan de beurt. De deelname is helemaal gratis, dus we dagen alle Boskopers uit om in te stappen in één van onze 4 speciaal geprepareerde Prikslee’s!

En natuurlijk zijn er naast de eeuwige roem in de Boskoop800 historie ook mooie medailles te winnen tijdens de feestelijke prijsuitreiking.

Schrijf je vanaf nu in door een aanmeldingsmail te sturen aan info@ijsclubotweg.nl met je naam en geboortedatum. Doe het snel, maar zeker vóór 7 mei 2022 omdat we per categorie maar een beperkt aantal plaatsen hebben. Naast een beetje spierkracht en wat sportief gekleed (of verkleed) hoef je verder niets mee te nemen. De eerste 40 pupillen die zich aanmelden, worden uitgenodigd voor een gratis superleuke en professionele Inline Skate Clinic, voorafgaand aan de Boskoop800 prikslee race diezelfde ochtend!

De combibaan van IJsclub Otweg wordt een feestelijk aangekleed met muziek, wedstrijdspeaker en natuurlijk ook de nodige koek en zopie. Even terug naar die oude gezelligheid! En mocht er slecht weer voorspeldzijn, schuiven we de datum van dit gezellige evenement gewoon een weekje op. Want Priksleeën gaan we en zien jullie aanmeldingen van jong én oud tegemoet!

Onze sponsoren

Twitter

Mooi weer, startklaar! Welkom vanaf 10.00 uur voor de races. #boskoop800 #priksleerace https://t.co/lUBlQ5Yx5P
h J R
@ijsclubotweg
#boskoop800 aanmelden loopt, kom ook!!! Kijk op https://t.co/6QThY3Mk5B https://t.co/y8IEJ1ynG1
h J R
@ijsclubotweg
@IJsclubOtweg: Nog 3 weken...de spectaculaire #Boskoop800 Prikslee Race op 14 mei! Meld je nu aan en lees hoe op https://t.co/6QThY3Mk5B https://t.co/bnMqDMVKD2
h J R
@ijsclubotweg
Nog 3 weken...de spectaculaire #Boskoop800 Prikslee Race op 14 mei! Meld je nu aan en lees hoe op https://t.co/6QThY3Mk5B https://t.co/bnMqDMVKD2
h J R
@ijsclubotweg

Facebook

2 months ago

IJsclub Otweg
Binnen 1 maand tijd twéé hele mooie onderscheidingen voor twee heel bijzondere en zeer gewaardeerde leden van onze IJsclub:Kitty van de Velde en Nico van Harskamp.Ook de Gouwe Koerier heeft hieraan aandacht besteed. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Clubblad