Lid worden (februari 2021)

Onze natuurijsbaan

De combibaan van IJsclub Otweg is de plek waar in Boskoop het eerst geschaatst kan worden, als het gaat vriezen dan Met een lidmaatschap van de vereniging heb je ook tijdens natuurijsperioden toegang tot de accommodatie. Tevens ontvang je 2x per jaar het verenigingsblad.

Natuurijs? Door Corona kunnen we in de winterperiode 2021 alleen leden toelaten op onze baan. We hanteren hierbij voor leden een reserveringssysteem van een tijdslot van 1 uur schaatsen. Ben je nog geen lid?

Vul het aanmeldingsformulier in en mail het naar info@ijsclubotweg.nl, betaal direct het lidmaatschap op NL35RABO0309809568 (individueel € 19,50 en gezinslidmaatschap € 29,50 inclusief eenmalige inschrijvingskosten) en u staat dezelfde dag nog geregistreerd als lid.  Vervolgens kunt u een tijdslot reserveren via de app die actief wordt zodra er natuurijs is. Bij uw eerste bezoek aan de ijsbaan, krijgt u een lidmaatschapskaart uitgereikt.

ATTENTIE

  • op de baan bij voorkeur pinbetaling, bijvoorbeeld bij het huren van schaatsen
  • toegang accommodate alleen leden MET reservering via een app (beschikbaar bij natuurijsperiode)
  • er gelden tijdsblokken van 1 uur met duidelijk aangeven toegangstijd en eindtijd per blok
  • geen kleedgelegenheid binnen, beperkte catering op buitenterrein
  • geringe parkeergelegenheid dus kom op de fiets of lopend
  • toegang toiletten via buiteningang
  • volg de looproutes, maak gebruik van gemarkeerde zitplekken
Gezinslidmaatschap  € 22,00
Lidmaatschap individueel  € 12,00
Entree los kind t/m 15 jr n.v.t.
Entree los vanaf 16 jaar n.v.t.

* Bij aanvang lidmaatschap worden eenmalig € 7,50 inschrijvingskosten berekend. Opzeggen lidmaatschap per jaar uiterlijk op 1 november. Tarieven gebaseerd op toestemming voor automatische incasso. Wanneer deze toestemming niet wordt verleend, worden bovenstaande tarieven met € 2,00 verhoogd t.b.v. aanvullende administratiekosten.

Onze sponsoren

Clubblad