Info lidmaatschap

Natuurijsbaan

De combibaan van IJsclub Otweg is de plek waar in Boskoop het eerst geschaatst kan worden, als het gaat vriezen dan. Met een lidmaatschap van de vereniging heb je tijdens natuurijsperioden onbeperkt toegang tot de accommodatie. Tevens ontvang je het mooie verenigingsblad.

Tarieven per jaar*:

Gezinslidmaatschap  € 25,00
Lidmaatschap individueel  € 15,00
Entree los vanaf 5 jaar €  5,00 per dagdeel

* Opzeggen lidmaatschap per jaar uiterlijk op 1 november. Tarieven gebaseerd op toestemming voor automatische incasso. Wanneer deze toestemming niet wordt verleend, worden bovenstaande tarieven met € 2,00 verhoogd t.b.v. aanvullende administratiekosten.

Jeugdschaatsen (training)

Al vele kinderen hebben de afgelopen jaren leren schaatsen bij onze IJsclub. Een aantal ervaren trainers staat garant voor het geven van kundige en leuke lessen in groepen van circa tien kinderen, ingedeeld op leeftijd of niveau.

Ons motto bij het jeugdschaatsen: ‘Met plezier een slag beter!‘
Vanaf oktober t/m maart elke maandagavond pupillenschaatsen in Leiden (vanaf 6 jaar) of vrijdagavond in Den Haag juniorenschaatsen (vanaf 12 jaar).
De pupillen trainen wekelijk op basisvormen en wordt na verloop van tijd al voorzichtig kennisgemaakt met wedstrijden. Door het seizoen heen zijn er diverse leuke evenementen!  Rond de leeftijd van 12 jaar wordt er nog steeds getraind op techniek, maar worden ook de wedstrijden serieuzer.

In de zomer kunnen pupillen en junioren inline skaten, een goede voorbereiding op het winterseizoen of gewoon omdat je inline-skaten leuk vindt!

Senioren (schaatstraining)
Ook kunnen natuurlijk de oudere junioren en senioren zich bij ons aanmelden. Vanaf eind september t/m maart wordt wekelijks getraind op de Haagse Uithof. Op de vrijdagavond de junioren en op de woensdagavond de senioren. Ook deze trainingsgroepen worden waar mogelijk ingedeeld op niveau.

In de zomer is er ook de mogelijk voor senioren om te inline-skaten in een trainingsgroep.

De tarieven voor alle zomer- en wintertrainingsgroepen worden per seizoen bepaald o.b.v. werkelijke kosten en aantal deelnemers.