Inline skate activiteiten

Tijdens het zomerseizoen worden voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd. Deze zijn te vinden op de activiteitenkalender (link naar kalender toevoegen)(nieuwe activiteitenkalender volgt).

Clubcompetities

Tijdens de trainingen voor de jeugd organiseren de trainers een clubcompetitie. Gedurende het seizoen worden de tijden van de jeugdigen geregistreerd. Aan het eind van het seizoen worden de eindstand per categorie opgemaakt. Ook hebben de trainers oog voor de skeelervaardigheden van de jeugdigen. Aan het eind van het seizoen krijgen alle jeugdigen een diploma.

Obstakelrace

Hiernaast wordt ook een obstakelrace georganiseerd. Een obstakelrace is een parcours met vele spannende obstakels. Zo wordt er geklommen, gestuurd, gebukt en gerold. Na iedere ronde wordt er een stempel op de stempelkaart gezet om zo het doel te bereiken: zo veel mogelijk rondjes rijden.

Eindfeest

Het seizoen wordt afgesloten met een eindfeest. Op het eindfeest wordt een leuke activiteit georganiseerd. De diploma’s van de clubcompetities en prijzen van het clubkampioenschap worden hier ook uitgereikt.