Inline skate training

Het ijs wordt ingeruild voor asfalt. Gedurende het zomerseizoen worden voor diverse leeftijden en niveau’s wekelijks trainingen georganiseerd. Deze trainingen worden gegeven door ervaren en enthousiaste trainers.

Inschrijven

Om te kunnen trainen en toegang te hebben tot onze combibaan, moet je lid zijn of worden van IJsclub Otweg. Om lid te worden en aan te melden voor de trainingen kun je je opgeven via het aanmeldformulier. Het aanmeldformulier kan gemaild worden naar info@ijsclubotweg.nl. Er geldt een maximum aantal deelnemers voor de trainingen van pupillen. Bij IJsclub Otweg gelden gedragsregels.

Pupillen (6 t/m 12 jaar)

18.30 – 19.30 uur
Maandagavond – € 50,00
Woensdagavond – € 50,00

Train beide avonden tegen gereduceerd combinatietarief – € 75,00

Junioren (13 t/m 18 jaar)

19.45 – 20.45 uur
Maandagavond – € 50,00
Woensdagavond – € 50,00

Train beide avonden tegen gereduceerd combinatietarief – € 75,00

Senioren (18+)

19.45 – 20.45 uur
Dinsdagavond – € 60,00

Kleding

In april starten deze trainingen op onze eigen prachtige combibaan aan het Paddegat. Tijdens de training draag je sportkleding. Het dragen van een helm en polsbescherming is voor iedereen verplicht. De jeugd tot 18 jaar is hiernaast verplicht om elleboog- en kniebescherming te dragen, maar worden geadviseerd voor alle skaters.

Huurskates voor kinderen

Bij IJsclub Otweg kunnen skates voor kinderen gehuurd worden, zodat alle kinderen het genot van goed passende en goed lopende skates kunnen ervaren en daardoor met plezier en beter kunnen skaten. De huur bedraagt € 40,00 voor het hele seizoen. De skates mogen tijdens het zomerseizoen tot innamedatum van de laatste les half september ook thuis gebruikt worden. Voorwaarde is wel dat er zorgvuldig mee omgegaan wordt. Deze huurskates alleen gebruiken bij droog weer. Bij nat weer roesten de lagers.

Wil je gebruik maken van huurskates? Vermeld dit op het aanmeldformulier of via een mail aan info@ijsclubotweg.nl met vermelding van de schoenmaat. Dan zorgen wij ervoor dat ze de eerste les beschikbaar zijn.