Juryteam Otweg

Al jarenlang worden er op De Uithof in het winterseizoen bijna elk weekend (!) wedstrijden gereden. Veelal ten behoeve van de jeugd en daarvoor is ook een jury nodig. Deze jurytaken worden bij toerbeurt ondergebracht bij de 30 schaatsrijdende verenigingen op De Uithof, onze IJsclub is daar natuurlijk één van!

De laatste jaren is het op de been brengen van een jury uit ouders van schaatsende junioren alleen, steeds moeilijker invulbaar, ook door het afgenomen aantal schaatsjunioren.
Vanaf  seizoen 2019-2020 willen we dus naast de ouders van junioren, onder alle actieve leden op De Uithof én trouwe Otweg-vrijwilligers het nieuwe ‘Juryteam Otweg’ formeren!

• IJsclub Otweg draait de jurycombinatie met het ervaren team van IJsvereniging Lansingerland.
• Onze combinatie heeft komend seizoen totaal 6 jurybeurten.
• IJsclub Otweg vult per beurt 2 juryplekken in (levert twee functionarissen).

• We hebben dus voor dit seizoen minimaal 12 mensen nodig!
• Niet onbelangrijk: jureren kost wat tijd, maar is leuk en maken daarmee het wedstrijd-rijden mogelijk!

Ada Radder en Thon Verbakel coördineren ons team en onderhouden contact met Lansingerland en nemen wij natuurlijk beiden een jurybeurt voor onze rekening. Dus zoeken wij nog minimaal 10 personen om eenvoudige jurytaken zoals klokken voor hun rekening te nemen.

Onderstaand vindt je het schema voor komend seizoen. Je zult zien, in oktober gelijk al twee wedstrijden waar onze combinatie de jury levert. Wij willen deze maand dan ook het seizoen-schema voor 99% gevuld hebben. Duidelijkheid vooraf, voor iedereen en geeft rust in de organisatie.

Het verzoek om voor 1 oktober elk jaar aan ons door te geven welke datum je een jurybeurt je kunt invullen. Ook kun je eventueel je voorkeur voor een taak aangeven, elke IJsclub Otweg jurytaak is laagdrempelig!
We rekenen op jullie, zodat we ook dit jaar een leuk wedstrijdseizoen kunnen draaien, zonder ‘jurystress’;

Wij gaan daarvoor: ons trotse Juryteam Otweg, sluit je snel aan via ene berichtje naar info@ijsclubotweg.nl !

IJsclub Otweg jury-toerbeurtschema 2019-2020 De Uithof, Den Haag
Zondag 13 oktober 2019 Ochtend 06.30-09.00 Abonnementhouders
Zondag 20 oktober 2019 Avond 16.30-22.00  Abonnementhouders
Zondag 24 november 2019 Avond 16.30-22.00 Abonnementhouders
Zondag 19 januari 2020  Ochtend 06.30-09.00 Abonnementhouders
zondag 2 februari 2020  Avond 16.30-22.00    Abonnementhouders
Donderdag 26 maart 2020 Vooravond 17.00-19.45 Recordwedstrijden
Jurycombinatie met IJsvereniging Lansingerland (leidende vereniging)
Functies in te vullen IJsclub Otweg: Klokker(s), schrijver, hulpstarter,
(voorkeur aan te geven) Commissaris van Aankomst

Juryteam Otweg in wording:
1 Kitty v/d Velde (hulpstarter of schrijver, niet klokken)
2 Ada Radder
3 Thon Verbakel
4 Eefje Capello (hulpstarter)
5 Yvonne van Sprang
6 Ton Snabel
7 junior(ouder) 2
8 junior(ouder) 3
9 junior(ouder) 4
10 junior(ouder) 5
11 Melanie Maas (stage ET)
12 …………………………

Laatste tweets

Milou de Lange heeft zich zaterdagavond in Deventer geplaatst voor het NK! Het NK junioren wordt op 1 en 2 februari… https://t.co/OMEpLsZ8Bz
Klassieker Koninklijke Thialf Jeugdwedstrijd en Hilde Houtzager en Milou de Lange deden mee! https://t.co/FphHizjUkU
RT @TheoZijlstra: Hilde Houtzager @IJsclubOtweg is op haar verjaardag 2e geworden op het #ZHK

12 hours ago
Foto's uit het bericht van IJsclub Otweg

Milou plaatst zich voor het NK !

Milou de Lange (DC1) heeft zich gisteravond geplaatst voor het ... See more