Senioren maandagavond

TRAININGSGROEP MAANDAGAVOND

IJsclub Otweg biedt de mogelijkheid om op maandagavond te schaatsen op de Uithof in Den Haag. Het is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, die al op een redelijk niveau kan schaatsen. Deze trainingsgroep traint samen met de Waddinxveense schaatsvereniging “De Gouwe Streek”.

Eerste training: 3 oktober 2022
Laatste training: 13 maart 2023

Geen training: maandagavond 26 december 2022 (2e kerstavond)

Vertrek tussen 20.00 en 20.15 uur vanaf parkeerplaats Garage Boonstoppel, Zijde, Boskoop.

Trainingstijden vanaf 21.15 uur tot 22.30 uur.

Hilde Houtzager winnares eindklassement 1e Divisie
Reggeborgh Marathon Inline Cup!
De finale was gisteren op het 800 meter wegparcours te Oldebroek en was bijzonder spannend.

Het EK Inlineskaten vindt plaats van 16 t/m 23 juli 2023 in het Franse Valence D’Agen. De openingsceremonie is op 16 juli, de wedstrijden starten een dag later op 17 juli.

📝 Alle wedstrijdinformatie is te vinden op de speciale kalenderpagina van @schaatsennl

#Inlineskaten

Load More

1 week ago