Steun de IJsclub

Steun uw vereniging! Hoe?

VIA DE VRIENDENLOTERIJ…………

 

Uniek aan de Vriendenloterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goede doel u meespeelt! Dat kan een voetbalclub zijn, een fanfare maar natuurlijk ook uw plaatselijke ijsclub, welke uw steun na weer een ijsloze winter hard nodig heeft.

Iedere stichting of vereniging die zich bezighoudt met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en/of welzijn komt in aanmerking voor steun van de vriendenloterij.

Als u gewoon met uw lot meespeelt gaat er een vaste bijdrage naar 33 algemene doelen, dat is goed natuurlijk, maar beter is het als dit zou gaan naar IJSCLUB OTWEG. Het kost u niets meer, alleen een beetje inspanning om via www.vriendenloterij.nl te gaan naar “selecteer club” en hierbij aan te geven dat u meespeelt voor IJsclub Otweg.

ALVAST REUZE BEDANKT!

Onze sponsoren

Hilde Houtzager winnares eindklassement 1e Divisie
Reggeborgh Marathon Inline Cup!
De finale was gisteren op het 800 meter wegparcours te Oldebroek en was bijzonder spannend.

Het EK Inlineskaten vindt plaats van 16 t/m 23 juli 2023 in het Franse Valence D’Agen. De openingsceremonie is op 16 juli, de wedstrijden starten een dag later op 17 juli.

📝 Alle wedstrijdinformatie is te vinden op de speciale kalenderpagina van @schaatsennl

#Inlineskaten

Load More

Facebook

3 weeks ago

IJsclub Otweg
Op zaterdag 16 december aanstaande is de eerste van drie drempelwedstrijden op Schaatsbaan Rotterdam. De schaatsbaan gaat vanaf 25 november aanstaande weer open!De drempelwedstrijden worden georganiseerd door Schaats & Inline Lansingerland, Schaatsvereniging Rotterdam en IJsclub Otweg. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor alle pupillen en zijn een leuke introductie met het rijden van wedstrijden en een mogelijkheid om te laten zien hoe snel je bent! Tijdens de training in IJshal De Vliet vanavond werd er al even geoefend op de start van een wedstrijd! Inschrijven voor de wedstrijd kan tot uiterlijk zondag 10 december of als het maximale aantal deelnemers (65 pupillen) is bereikt. Wilt u meer informatie stuurt u ons een bericht!(Foto: Christian Huisinga) ... See MoreSee Less
View on Facebook

Clubblad